FTFa

En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde. Ud over at sikre dig økonomisk, formidler FTFa som a-kasse job til vores medlemmer ud fra et indgående kendskab til medlemmernes brancher og fag. FTFa tror på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge. Derfor arbejder FTFa hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Både de ledige og dem, der er i arbejde og på udkig efter nye udfordringer. FTFa er en a-kasse for alle, og vi samarbejder med 58 faglige organisationer. Det betyder, at FTFa kender medlemmernes fag og kan give målrettet rådgivning om arbejdsliv, faglighed og a-kassespørgsmål.

FTFa er her den dag, du får brug for os. Både når vi udbetaler dagpenge, og når vi hjælper dig videre i dit arbejdsliv. Vi tør godt sige, at vi ikke blot er en af Danmarks største a-kasser - men også en af de absolut bedste. Bare spørg et af vores godt 150.000 medlemmer.

Karierrerådgivning

FTFa´s karriererådgivning hjælper dig med at navigere i din karrierevej. Vores job- og karriererådgivere tilbyder vejledning i jobsøgning, CV-optimering og karriereplanlægning, designet til at klæde dig på til arbejdsmarkedets udfordringer og muligheder. Vi støtter dig i at opnå dine karrieremål. Vores mål er at styrke din selvtillid og kompetencer, så du kan opnå dine professionelle ambitioner. 

Jobmakker

Med Jobmakker fra FTFa får du en personlig og innovativ tilgang til jobsøgning. Den kan både lave et udkast til en ansøgning, give dig feedback på en ansøgning, du har liggende i forvejen og tilbyde skræddersyet jobmatching baseret på dine kompetencer. Denne AI-løsning er hurtig, tilgængelig og har allerede hjulpet mere end 150.000 jobsøgende. 

Kontakt

Hos FTFa er vi klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Uanset om det handler om medlemsfordele, dagpenge eller karriereudvikling, er vores team af eksperter klar til at give dig personlig vejledning og hjælpe dig godt videre. 
Har du spørgsmål, står vi klar ved telefonerne: Tlf. 70 13 13 12 

Du kan læse mere om a-kassen FTFa her