Pension

PFA Plus - en pensionsløsning med mange fordele

Det Offentlige Beredskabs Landsforbund har i samarbejde med PFA og flertallet af de andre foreninger under Forhandlingskartellet indgået en attraktiv aftale, som giver medlemmer med pension i PFA fordelagtige forsikringer, en god opsparing, lave omkostninger og stor fleksibilitet. 

 

Brug fleksibiliteten, og få mere ud af din ordning

Det er en god idé at tage stilling til, om din pensionsordning passer til dig og dit liv. Og du har mange muligheder for at sammensætte din ordning i PFA. Du kan fx vælge, hvordan din opsparing skal investeres, og du kan justere dine forsikringsdækninger.

 

Få overblik og anbefalinger

pfa.dk/fk kan du få et godt overblik over pensionsordningen, læse mere om forsikringerne, om rådgivning og de forskellige medlemstilbud. Øverst i højre hjørne finder du mitpfa.dk, hvor du kan få overblik over din egen ordning, når du logger ind med NemID. Her kan du fx se, hvad du har fået i afkast, hvor meget du har sparet op, eller hvordan dine forsikringer dækker. Derudover får du adgang til interaktive værktøjer, selvbetjening og kvalificerede anbefalinger.

 

Medlemstilbud – PFA Helbredssikring og PFA Plus

Har du ikke en obligatorisk helbredssikring, har du mulighed for at købe en PFA Helbredssikring, der også dækker dine børn under 24 år. Din ægtefælle eller samlever kan også købe en helbredssikring, så han eller hun har mulighed for at få den samme hurtige behandling som dig. Du kan læse mere her