Indmeldelse

Kontingent

A-medlemmer (fuldtid) 1.100 kr pr. kvartal (367 kr. pr. måned)

B-medlemmer (deltid) 550 kr. pr. kvartal (183 kr. pr. måned)

C-medlemmer (pensionister) 325 kr. pr. år

E-medlemmer (studerende) gratis medlemskab for visse studerende

Rykkergebyr ved manglende kontingentbetaling 100 kr

 

Arbejdsløshedskasse (FTFa) ydelser og kontingent, læs mere her

 

Indmeldelse

DOBL optager medlemmer i henhold til vedtægterne ved brug af nedenstående indmeldelsesblanket.

Vil du søge om optagelse i DOBL, skal du hente blanketten og gemme den på din computer. Derefter kan du udfylde den og indsende den til os som sikker post ved at følge dette link. Du kan også udskrive blanketten, udfylde den og derefter sende den til os som almindelig post.

Du kan også vælge en indmeldelsesblanket uden indmeldelse/skift af A-kasse

DOBL har en aftale om dobbeltorganisering med Konstruktørforeningen, som du kan læse mere om her. Har du brug for hjælp til indmeldelsesblanketten er du velkommen til at kontakte DOBL's formand på e-post eller telefon 98 97 16 00

 

Digital post fra medlemmer til DOBL

DOBL opfordrer medlemmerne til at behandle deres persondata fortroligt. Medlemmerne har derfor adgang til at starte et sikkert postforløb til formanden med vores krypterede Bluewhale løsning, ved at følge dette link. Det er muligt at vedhæfte filer.

 

Udmeldelse

Udmeldelse sker skriftligt til DOBL med en måneds varsel, gældende fra den første i en måned.

Udmeldelsen kan ikke finde sted, når en faglig konflikt er varslet og indtil evt. ekstrakontingenter er betalt.
 

Mulighed for nedsat kontingent for ledige medlemmer

A-medlemmer der er arbejdsløse, modtager sygedagpenge, afholder ulønnet orlov, deltager i ulønnet udlandsophold m.v., kan skriftligt ansøge om nedsat kontingent med en måneds varsel til efterfølgende kvartal. De pålægges at give besked, når der sker ændring i deres månedlige indtægt igen.

Det nedsatte kontingent svarer til B-medlemmers kontingent.

Det forudsættes at medlemmets månedlige indtægt ikke overstiger indtægtsgrænsen gældende for ledige medlemmer. Hvis du kan opfylde ovenstående, så send formanden en mail.

 

Betalingsservice

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til DOBL betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig herunder – hvor du også kan se reglerne. Du skal som kundenummer benytte tallene i dit medlemsnummer.

  • Betalingsservice online tilmelding

     

    Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker forbindelse. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.